Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα κουραστούμε να λέμε την αλήθεια

του Σταύρου Στραβόλαιμου,

- Ήταν η Νέα Δημοκρατία, με την καταστροφική και ανεύθυνη πολιτική της, αποκλειστικά υπεύθυνη που οδηγηθήκαμε εκόντες άκοντες στην αναζήτηση βοήθειας από τους εταίρους μας και αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε το μνημόνιο ως τη μόνη λύση σωτηρίας για την πατρίδα.
- Ήταν ο Καραμανλής και οι υπουργοί του που έστελναν ψευδή στοιχεία στην Γιούροστατ, αποκρύπτοντας τα πραγματικά οικονομικά μεγέθη της χώρας για το έλλειμμα και το χρέος, με αποτέλεσμα όταν αποκαλύφθηκε η πραγματική κατάσταση μετά τις εκλογές, να μας κατηγορούν στην Βρυξέλλες για «Γκρηκ Στατίστικς», ειρωνευόμενοι και απειλώντας ότι από δω και στο εξής «δε γκέημ ιζ όβερ».
- Ήταν η «Νέα Διακυβέρνηση» Καραμανλή που οδήγησε την Οικονομία σ΄αυτό το απερίγραπτο χάλι, με χρέος 320 δις και έλλειμμα 15.6% και όταν έγιναν γνωστά τα πραγματικά μεγέθη, οι υποβαθμίσεις των Οίκων ήρθαν απανωτές και οι κερδοσκόποι έπεσαν πάνω στη χώρα σαν τα κοράκια να την κατασπαράξουν.


- Ήταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που τίναξε τα σπρέντς στα ύψη, αφού από την πρώτη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ βγήκε στις αγορές για δανεισμό, διαπίστωσε ότι υπήρχε ήδη εξόχως αρνητικό κλίμα διαμορφωμένο για την Ελλάδα ως προϊόν της εγκληματικής και ανεύθυνης πολιτικής που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις Καραμανλή από το 2004.
- Ήταν ο Σαμαράς και η Ν.Δ που απεμπολώντας προκλητικά της τεράστιες ευθύνες τους ανέβηκαν στα κεραμίδια του «αντιμνημονιακού» αγώνα, τυχοδιωκτικά, μικρόψυχα, ανήθικα και μικροπολιτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου