Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Απόσπασμα ομιλίας του Μ.Καρχιμάκη κατά την συζήτηση του προυπολογισμού το 2012 που συνεχίζει να είναι επίκαιρο



"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ"  


Στήριξη στον κ. Γιώργο Παπανδρέου και επίθεση στα «συμφέροντα» που, όπως είπε, δεν άφησαν τον πρώην Πρωθυπουργό να κυβερνήσει εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης. 



Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στη Βουλή κατά την τρίτη μέρα της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, υποστήριξε ότι «ένα μεγάλο μέρος του συστήματος των συμφερόντων που θέλουν να είναι λαθρόβιοι και να παίρνουν δάνεια χωρίς εγγυήσεις και να είναι ρυθμιστές του πολιτικού συστήματος, θέλουν διαλυμένα και σπαρασσόμενα πολιτικά κόμματα, θέλουν να ελέγχουν τα κόμματα να ανεβάζουν τις ηγεσίες»




«Με όλα αυτά επιχείρησε να συγκρουστεί ο κ. Παπανδρέου και λύσσαξαν να μην είναι πρωθυπουργός και συνεχίζουν για να τον λιώσουν, να τον εξευτελίσουν» είπε ο κ. Καρχιμάκης, ενώ συνέχισε: «Δεν μπορεί το θυμικό κάποιων τηλεπαρουσιαστών να ορίζει ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός». 


Παράλληλα, ο κ. Καρχιμάκης επανέλαβε την πρόταση του να ανοιχτούν όλοι οι λογαριασμοί στην Ελβετία, έτσι ώστε να αποδειχθεί αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν λογαριασμοί βουλευτών. «Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν, αλλά είναι ζήτημα τιμής για τον πολιτικό κόσμο», κατέληξε ο κ. Καρχιμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου