Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Καρχιμάκης στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ : «Τέλος τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα»Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, μιλώντας στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως χρειάζονται πολλαπλά σοκ, για να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ενώ έστειλε τελεσίγραφο σε όσους προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το κόμμα, για να εξυπηρετήσουν τις επιδιώξεις τους, υπογραμμίζοντας ότι «τελειώνουν τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα».


«Ο πολιτικός χρόνος. Μέχρι τις ευρωεκλογές είναι στενός . Οι πολιτικές που θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ  ,πρέπει να δημιουργούν τις προϋποθέσεις παραγωγής νέου πλούτου ,που θα εκπέμπουν ελπίδα για όσους αποτέλεσαν τα μόνιμα θύματα της κρίσης» σημείωσε το προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κίνησης των 75.

Ο κ.Καρχιμάκης επισήμανε ότι «χρειάζονται πολλαπλά θετικά σοκ από πολιτικές που θα αλλάζουν την ψυχολογία των ανθρώπων  που διαχρονικά μας στήριξαν .Η  όποια ανασύσταση θέλει περιεχόμενο ,το περιεχόμενο αποδοχή κοινωνική και η κοινωνική αποδοχή να παράγει πολιτικό αποτέλεσμα και ελπίδα.


Όσον αφορά τους 58, τόνισε ότι δεν μπορούν να αμφισβητούν  το ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας το μίασμα ούτε να υποδεικνύουν  τη  διάλυση του, ενώ παράλληλα θέλουν να χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ για τις επιδιώξεις τους .

«Αν θέλουν μπορούν να συμπαραταχτούν και αυτοί και οποίοι άλλοι στην προσπάθεια με κορμό το ΠΑΣΟΚ . Κανείς δεν μπορεί να καπηλεύεται τη δημοκρατική παράταξη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ.Καρχιμάκης κατέληξε σημειώνοντας ότι «τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα  πρέπει να τελειώνουν. Η συμπαράταξη  να είναι εδώ με κορμό το ΠΑΣΟΚ …και βεβαίως χωρίς ηγεμονισμούς .Ούτε μπορούμε πηγαίνοντας προς τις ευρωεκλογές ,να περνά το μήνυμα αν το αποτέλεσμα είναι σε θετική κατεύθυνση το επέτυχαν οι 58 και αν είναι δυσάρεστο θα φταίει το ΠΑΣΟΚ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου