Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Μ. Καρχιμάκης :Με τις θεωρίες των ανεκδιήγητων Ζαππείων ο Σαμαράς εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.

Κομπλεξικοί και μικροί όσοι καταφέρονται εναντίον των πολιτικών του Ανδρέα Παπανδρέου 


Με τη φράση είναι κομπλεξικοί και μικροί όσοι καταφέρονται εναντίον των πολιτικών του Ανδρέα Παπανδρέου, χαρακτηρίζει ο Μιχάλης Καρχιμάκης όλους εκείνους που για δικούς τους λόγους εναντιώνονται σε εκείνες τις πολιτικές 
. Μάλιστα στη συνέντευξη του στη NewsMail.gr αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρόκειται για παρεάκια που αυτοϋπονομεύονται. Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου παράλληλα, εκτιμά ότι το κεφάλαιο του Γιώργου Παπανδρέου παραμένει πολύτιμο στο ΠΑΣΟΚ και επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

Συνέντευξη στον Βαγγέλη Γιακουμή

Κύριε Καρχιμακη, η υπόθεση της κεντροαριστεράς έτσι όπως εξελίσσεται πιστεύετε πως έχει μέλλον στη χώρα;


Κεντροαριστερά χωρίς περιεχόμενα πολιτικών, χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς προτάσεις για αλλαγή πολιτικής, χωρίς συγκρούσεις, με όλους όσους υπονομεύουν, υποκλέπτουν και παρεμποδίζουν τον πλούτο σε αυτό τον τόπο ,σε βάρος των πολλών ,των μόνιμων θυμάτων της κρίσης και των ανθρώπων της δημιουργίας ,δεν μπορεί να υπάρξει . Οι δημόσιες σχέσεις και οι υπό κλίσεις ,σε αυτούς που έφεραν και επιδείνωσαν την κρίση ούτε εμπνέουν ,ούτε δίνουν ελπίδα ,για την ζωή και την ανάκτηση της χαμένης αξιοπρέπειας των πολλών .

Ορισμένα στελέχη της κίνησης των 58 καταφέρονται εναντίον των πολιτικών του Α. Παπανδρέου. Καταδίκη από την ηγεσία του κόμματος σας δεν υπήρξε επίσημη παρά μόνο από μεμονωμένα στελέχη. Συμβάλουν νομίζετε παρόμοιες προσεγγίσεις στην ενότητα του χώρου;

Όσοι στρέφονται από αυτά τα παρέακια κατά της πολιτικής και της προσφοράς του μεγάλου ηγέτη, ιδρυτή και γενάρχη μας του Ανδρέα Παπανδρέου ,αποδεικνύουν πόσο μικροί και κομπλεξικοί είναι. Ένα έχω να πω ,απλά αυτοϋπονομεύονται και εκτίθενται .
Με τη ΝΔ σας ενώνει η ευθύνη της χώρας για να μην χρεοκοπήσει όπως λέτε . Η συγκυβέρνηση ποτέ ολοκληρώνεται;

Η συγκυβέρνηση θα τελειώσει ,όταν το ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να συγκρουστεί με ασυνήθιστο για τα δεδομένα της εποχής ,αλλά ρεαλιστικό τρόπο με όλους όσους επιδείνωσαν την κρίση ,υποκλέπτοντας ,η εμποδίζοντας την διεύρυνση του πλούτου σε βάρος των πολλών. Γιατί τότε θα είναι πλειοψηφικό ρεύμα και δεν θα χρειάζεται να συμπράξει με καμία Δεξιά και άλλωστε η δεξιά δεν θα μπορεί να ακολουθήσει συγκρουόμενη με τους στρατηγικούς της συμμάχους .

Τι θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να πάρει τα πάνω του πολιτικά και δημοσκοπικά;

Επειδή το εννοιολογικό ,ιδεολογικό και πολιτικό οπλοστάσιο της αριστεράς έχει στερέψει, έχουν ειπωθεί και επικοινωνηθει τα πάντα. Ο,τι λέγεται πλέον αντιμετωπίζεται με δυσπιστία ,γιατί σπάνια συνοδεύεται με πράξεις . Η κοινωνία, ο κόσμος ,θέλει να δει πράξεις ,,πρωτοβουλίες που θα παράγουν αποτέλεσμα θετικό για την ζωή του ,που θα του δίνουν άμεσα ελπίδα και θα διασφαλίζουν τη αξιοπρέπεια του. Τότε θα πάρει τα πάνω του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να παίξει εκ νέου ρόλο πιστεύετε ή θα πρέπει να μην ασχοληθεί ξανά με την εγχώρια πολική;

Ο Γ. Παπανδρέου και ήταν και θα είναι στο μέλλον πολύτιμο πολιτικο κεφάλαιο για την χώρα .

Τελευταία ακούμε τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει διάφορα μέτρα που θυμίζουν εκλογές , τέτοια πιθανότητα υπάρχει;

Ας υλοποιήσει πρώτα τις θεωρίες των ανεκδιήγητων ΖΑΠΠΕΙΩΝ με τα οποία εξαπάτησε τον ελληνικό λαό για να έλθει πρώτο κόμμα και να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και μετά ας πάει όπου θέλει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου