Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΩΣΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕ.

Ο Σαμαράς ως αντιπολίτευση ενώ δεν στήριξε κανένα μέτρο νοικοκυρέματος που εξήγγειλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟK στην συνέχεια την κατηγορούσε ότι δεν πήρε κανένα μέτρο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 24/10/2009 ο Α. Σαμαράς, δήλωνε για την κατάργηση των χιλιάδων stage στο δημόσιο: «Ο ελληνικός λαός θα κρίνει την απίστευτη εκδικητικότητα που δείχνει η κυβέρνηση απέναντι σε χιλιάδες νέα παιδιά. Ευθύνη της Ν.Δ., για την οποία και προσωπικά δεσμεύομαι, είναι να προσφέρει στους απολυόμενους την απαραίτητη νομική υποστήριξη».
Είναι εξίσου χαρακτηριστικό ότι στις 20/11/2009 ο Α. Σαμαράς έλεγε για το σχέδιο προϋπολογισμού του 2010: «Κατάργησαν το έκτακτο βοήθημα των 500 ευρώ, που έδινε η Κυβέρνηση Καραμανλή, λόγω της κρίσης στους χαμηλόμισθους, μέχρι 1.500 ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε σε 36 ευρώ το μήνα καθαρά» και «τώρα δίνουν 1,5% αυξήσεις στις χαμηλές και μεσαίες αποδοχές του δημοσίου. Δηλαδή, από 12 μέχρι 24 ευρώ το μήνα. Οι ασθενέστεροι θα έπαιρναν τριπλάσια με το έκτακτο βοήθημα της Νέας Δημοκρατίας, που καταργήθηκε».
Υ.Γ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΩΣΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου