Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μιχ.Καρχιμακης:Το ΠΑΣΟΚ δεν συνέρχεται με συγκολησεις κορυφής. Τα σχήματα παραλλαγής χωρίς περιεχόμενο και ελπίδα εχουν τελειώσει .

Πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι και μέσα και έξω απο το ΠΑΣΟΚ,που μεθοδεύουν την διάλυση του  δια της απορρόφησης σε θολά σχήματα με διάφορα τερτίπια ,
οτι όλες αυτές οι συζητήσεις ,επιφάνειας και χωρίς περιεχόμενο,
κυριως περι συγκολησεων φωτεινών και λοιπών προσώπων για την δημιουργία μιας δήθεν μεγάλης παράταξης,
χωρίς πολιτικές  και συγκρούσεις που να υπηρετούν τους πολλούς και τους πραγματικούς δημιουργούς, ειναι μια μεγάλη παραπλάνηση στον κόσμο που δοκιμάζεται  και που ιστορικά διαχρονικά στήριξε το ΠΑΣΟΚ !!!


Το ΠΑΣΟΚ για να συνέλθει,πρέπει να υπηρετήσει τους ανθρώπους,με συγκρούσεις  κυριως με αυτους που ενθυλακωνουν και υπονομεύουν τον πλούτο.
όχι με επικοινωνιακές συγκολησεις κορυφής .
NΝα σηματοδοτήσει ορατά καθαρά οτι οι κανόνες ισχύουν για όλους και όχι κατα περίπτωση ανάλογα με την ισχύ του καθενός.
Να δημιουργήσει σταθερά και επίμονα μια βιώσιμη στρατηγική για την Ευρώπη με συμμαχίες και περιεχόμενο.

Σύντροφοι της ηγετικής ομάδας οι άνθρωποι που δοκιμάζονται δεν μασάνε .

Τα πολλά και τα ωραία λόγια τέλος!!!!!!

Οι άνθρωποι,οι πολίτες,αυτοί που κυριως δοκιμάζονται,
απο αυτους που θέλουν να ονομάζονται προοδευτικοί,
ΑΠΑΙΤΟΥΝ, πλέον πράξεις όχι λόγια.

Απο διαπιστώσεις και λόγια έχει δημιουργηθεί υπερχείλιση.
χορτασαν.


ΑΠΑΙΤΟΥΝ, οι πολιτικοί και κύριως οι προοδευτικοί οι αριστεροί,να αποδείξουν τι σημαίνει πολιτική βούληση  στην πράξη.

Τι σημαίνει πολιτική βουληςη ,σε περίοδο κρίσης να υπερασπίζεσαι τους αδύναμους και τα θύματα της κρίσης
και να αποδεικνύεις στην πράξη με απόλυτη ορατότητα,καθημερινά οτι δεν χαρίζεσαι ούτε ανέχεσαι τους καρχαρίες και της κοινωνίας και της οικονομίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ,οι  προοδευτικοί πολιτικοί να κάνουν το ασυνήθιστο, το συγκρουσιακό,που παράγει ωφέλεια για τους ανθρώπους και κυριως αυτή την περιοδο,για τα μόνιμα θύματα της κρίσης.

Όλα τα υπόλοιπα ειναι μονο λόγια και παραπολιτικά για να γεμίζουν οι δημοςιογραφικες στήλες.
Να ρίχνουν νερό στο μύλο και στα παντελόνια αυτών που θέλουν διαλυμένα κόμματα, την πολιτική σε αμφισβήτηση και την γέννηση νέων πολιτικών εξαρτημάτων χωρίς πολιτική και χωρίς στίγμα .

Σύντροφοι,
 μέσα και έξω απο το ΠΑΣΟΚ ο απλός,ο πολύς κόσμος ειναι αλλού και ζητάει υπερηφάνεια ελπίδα και αξιοπρέπεια .
Ας το αντιληφθούμε .
Αν όχι θα μας στείλει αλλού.

Τα λόγια και τα σωτήρια δήθεν σχήματα παραλλαγής χωρίς περιεχόμενο και ελπίδα .....τέλος !!!!!!

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    Γράφει ο Ν βράχος
    *Απεδείχθη περίτρανα, ότι ο Γιώργος ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, άρα δεν εξουσιάζεται.
    *Απεδείχθη περίτρανα, ότι είναι ο μόνος που θυσίασε τα πάντα για να σωθεί η Ελλάδα.
    *Απεδείχθη περίτρανα, ότι είναι ο μόνος που αγωνίστηκε εναντίον της διαπλοκής και των εκπροσώπων της.
    *Απεδείχθη περίτρανα , ότι είναι ο μόνος που ΜΠΟΡΕΙ και θέλει να αλλάξει την Ελλάδα σε μια χώρα ευνομούμενη, δημοκρατική, ειρηνική και ανθρώπινη.
    Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε !
    Αρκεί να κοιτάξουμε τα παιδιά μας κατάματα.
    Σήμερα ΟΛΗ αυτή η πολιτική ,παραπολιτική και εξωθεσμική σαβούρα βλέπουν ότι ο λαός ΞΥΠΝΗΣΕ ! Ο λαός κατάλαβε την αιτία και τα αίτια και ανασκουμπώνει τα μανίκια του.
    Ένιωσε στο πετσί του, ότι τον Παπανδρέου τον υπονόμευσαν τα κυκλώματα. Βλέπουν σήμερα ότι έρχεται η ώρα της ισονομίας και οργιάζουν από μίσος.
    Ναι, ήλθε η ώρα να πληρώσουν οι φοροκλέφτες και οι πατριδοκάπηλοι. Γνωρίζουν και φοβούνται, ότι αν αυτοί αρχίσουν να πληρώνουν, θα ελαφρύνει η θέση των φτωχών και των αδύναμων και θα θυμηθούν ΞΑΝΑ, ότι το μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι στο πλευρό όλων των Ελλήνων.
    Η ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει. Το ομολογούν ακόμη και οι εχθροί του Γιώργου, οι διαπλεκόμενοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!!!!!!

    Η μία μετά την άλλη οι άθλιες συκοφαντίες ,ψευδολογίες, φασιστορουφιανιές, υπονομεύσεις , κατέπεσαν παρασύροντας στο δρόμο προς τον υπόνομο και όλους τους ’’εμπνευστές τους’’. Εξ άλλου πόσο θα μπορούσε να διατηρηθεί μια τέτοια αθλιότητα, όταν σήμερα τίποτα δεν μένει κρυφό; Πίστεψαν ότι οι Έλληνες πατριώτες είναι τόσο λίγοι, ή και τόσο αφελείς;
    Πόσο θα μπορούσαν οι ύαινες της διαπλοκής και της διαφθοράς με τα φερέφωνα τους, να παραπληροφορούν το λαό μας, ώστε να μη φαίνονται οι πληγές που άνοιξαν στην δόλια πατρίδα μας;
    Τρία χρόνια παρακολουθεί ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ τους πολιτικάντηδες να σκυλιάζουν από το κακό τους, θεωρώντας ότι ‘’για όλα φταίει ο Γιώργος’’!

    Όμως ο Γιώργος κράτησε, άντεξε, πίστεψε, αγωνίστηκε, δικαιώνεται. Ο λαός μας συγκινημένος σκέπτεται ότι όλο αυτό τον καιρό, ο μόνος άνθρωπος που κρατούσε ψηλά την Ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο, ήταν ο Γιώργος. Ήταν ο μόνος που έλεγε ‘’ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ’’ !!! Είναι λαός, με παρελθόν και μέλλον και του αξίζει μια ευκαιρία, να καταπολεμήσει τη διαφθορά και να αγωνισθεί για μια σωστή και βιώσιμη ανάπτυξη και επιβίωση.

    Και ο λαός είδε με τα μάτια του την αγωνία, τον αγώνα και την υπονόμευση από τους ντόπιους και ξένους…Σαμαράδες. Πείστηκε πλέον, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, και μπορεί και θέλει να βοηθήσει με όλο το κύρος του για την ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ελπίδων μας. Είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα, συμπαραστάθηκε και αγωνίστηκε να μην πτωχεύσουμε.
    Να σταθούμε στα πόδια μας. Σήμερα είναι ο μόνος που μπορεί να μας κοιτάξει στα μάτια με θάρρος και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ!!! και να μας πεί: Εμπρός, να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε . Εμπρός για μια νέα αρχή με ευνομία και ισονομία.
    Ν.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ,
    ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός, που καταπολεμήθηκε και υπονομεύθηκε τόσο σκληρά και τόσο βρόμικα, όταν τόλμησε να "αγγίξει" πραγματικά τη διαφθορά, όταν τόλμησε να πράξει το καθήκον του, τόσο από τους διαπλεκόμενους όσο και από μνηστήρες της πολυθρόνας του. Και πράγματι κάνει εντύπωση, που βρέθηκαν όλοι οι..αυθόρμητοι και όλοι οι..αγανακτισμένοι "φτωχοί", μόλις διέταξε να αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών.
    *Μόλις "έπιασε" τους ..κολωνακιώτες "εφαψίες " της εφορίας. Μόλις μάθαμε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που δηλώνουν ...300-500 ευρώ το μήνα όταν για ενοίκιο του γραφείου τους θέλουν τουλάχιστον ..1500 Ευρώ το μήνα, έγινε πολιτικός «σεισμός»;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι οι επαναστάτες του ..καναπέ;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι λάθρα διαβιούντες;
    *Πως "ξαφνικά" έκλεισαν οι τραπεζικοί κρουνοί του διεθνούς δανειοληπτικού κατεστημένου;
    *Πως μέσα σε ένα μήνα άδειασε η Ελλάδα από..Ευρώ; Που ήταν αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα είχαν και γιατί τα "έβγαλαν " στο εξωτερικό; ΄Ηταν μαύρα και φοβήθηκαν; ΄Η ήταν ..άσπρα και έπεσαν οι μάσκες της πατριδοκαπηλίας;
    *Πως ξαφνικά όλοι οι ..Ελληνάρες αγόρασαν σημαίες κομματικής "ευκαιρίας";
    *Πως επετεύχθη το πολιτικό ,,θαύμα του ‘’Λαζάρου’’ Σαμαρά;
    *Πως οι.. Ελληναράδες έγιναν τόσο επιλήσμονες; Τελικά εκείνο που έχει σημασία είναι η κουτάλα και όχι τα πρόσωπα ή η "χώρα" η "το μέρος" , γιατί η λέξη πατρίδα ..απεσύρθη από το λεξιλόγιο των.. ελληναράδων .
    *Είναι δυνατόν όλη η Ευρώπη να γνωρίζει την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;
    1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !
    Όλοι εμείς λοιπόν, που πιστέψαμε και πιστεύουμε, ότι πρέπει να αγωνιστούμε για μια νέα Ελλάδα, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, με δικαιοσύνη και αδιάφθορους δικαστές, με μια δημόσια διοίκηση χωρίς συντεχνίες και ‘’δικτατορίες εκβιασμού και μάσας’’, με μια παιδεία που θα παρέχει μόρφωση με πτυχία και γνώσεις και ειδικότητες, που θα μπορούν να εφοδιαστούν τα παιδιά μας ώστε να μπορούν να επιβιώσουν στον τόπο τους και να ανταγωνιστούν τις προκλήσεις του μέλλοντος.
    2. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    Όλοι εμείς που πιστεύουμε πως πρέπει να εφαρμοστεί η ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το ΑΣΕΠ,Η ΙΣΟΤΙΜΗ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε όλους τους τομείς της ζωής μας ώστε να μπορούμε να ξέρουμε τι μας συμβαίνει σε κάθε στιγμή και σε κάθε επαφή με την κοινωνία.
    Όλοι εμείς που πιστεύουμε σε ένα ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ που θα παρέχει ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ φροντίδα και προστασία, χωρίς εκμετάλλευση και φακελάκια.
    Όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ , ώστε να εκτελέσουμε όσα προγραμματίζουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε στον πολίτη.
    3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    Όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να προστατεύσουμε το περιβάλλον , χωρίς υπερβολές και με γνώση και αγάπη… και τόσα ακόμη
    Όλοι εμείς που ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ του Γιώργου Παπανδρέου, στην ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ να μας οδηγήσει στο δρόμο της ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ !!! της ανάκαμψης, της σταθερότητας και της ΕΘΝΙΚΗΣ περηφάνιας,
    Όλοι εμείς,
    είμαστε το ΠΑΣΟΚ της αναγέννησης και της κοινής προσπάθειας για να πάψουμε ΠΙΑ να είμαστε οι επαίτες των πολιτιστικών μας υποποδίων.




    ΑπάντησηΔιαγραφή