Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Καρχιμάκης: Οι επιμένοντες της εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ πάλι στο προσκήνιο


Σε αυτούς που επιμένουν να καταργήσουν το ΠΑΣΟΚ, αναφέρεται σε δήλωση του ο Μιχάλης Καρχιμάκης. «Επιμένουν κάποιοι,να καταργήσουν το ΠΑΣΟΚ,αναλαμβάνοντας ρόλο, δια της μεθόδου της διολισθήσεως,της συγκολλήσεως προσωπικών αθροισμάτων, με θολά και χωρίς όραμα και ισχυρό στίγμα,σχήματα,και με κατά περίπτωση ονοματολογίες», αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης.

«Κανένα σχήμα αγαπητοί κύριοι ένθεν,ένθεν και έσωθεν,δεν μπορεί να επιβιώσει,χωρίς συγκρούσεις πρωτοβουλίες,περιεχόμενα πολιτικών,και συμβολισμούς με,παραγωγή συναισθημάτων,δικαιοσύνης και ελπίδας.Και τα σχήματα που τα απεργάζονται,με τους καπετάνιους τους,φαίνεται να είναι βαθιά χωμένα στο σύστημα», προσθέτει.


Συνεχίζοντας αιτιολογεί και τονίζει:

 «Γι αυτό δεν συγκρούονται και δεν αντιδρούν. Γι αυτό δεν εμπνέουν και δεν συνεγείρουν. Γι αυτό δεν δίνουν ελπίδα ούτε οι ίδιοι ούτε αυτοί που τους καθοδηγούν και τους παροτρύνουν να αναλαμβάνουν ρόλο λαγού .Οι άνθρωποι σήμερα που δοκιμάζονται,θέλουν να αντιληφθούν και να πεισθούν,ότι,οι ηγεσίες και τα σχήματα,συγκρούονται με  περιεχόμενο,και απόψεις ,που παράγουν δημιουργική και δίκαιη ωφέλεια και ταυτόχρονα είναι σε μια ατέρμονη αντιπαράθεση με ότι υπονομεύει τον διαθέσιμο πλούτο προς όφελος ολίγων και σε βάρος των πολλών».


Τέλος ο Μιχάλης Καρχιμάκης υπογραμμίζει πως «ό,τι συγκυριακά αθροίσματα και αν χρησιμοποιηθούν,για την διάλυση του ΠΑΣΟΚ, χωρίς όραμα και συγκρούσεις αναγκαίες για την εποχή, θα είναι σύντομης και μικρής διαδρομής στις συνειδήσεις των πολλών και προοδευτικών πολιτών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου