Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Στην Κρήτη ο Γιώργος Παπανδρέου!



H έκθεση «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα – Πρώτος σταθμός το Ηράκλειο στις 24 Οκτωβρίου με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου.

Έπειτα από την παρουσίαση της έκθεσης στο Ζάππειο στη 1 Σεπτεμβρίου, μόλις δύο μέρες πριν την επίσημη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει επανεμφάνιση στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό με περιοδείες, ομιλίες και συναντήσεις σε όλη τη χώρα.

Πρώτος σταθμός η Κρήτη και το Ηράκλειο, μιας και οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού εκτιμούν ότι η απήχηση του κ. Παπανδρέου στους Κρητικούς παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Στις 24 Οκτωβρίου θα εκτεθούν τα ντοκουμέντα, πιθανότατα στο ξενοδοχείο Ατλαντίς όπου και θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του youpress, o Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου στην Κρήτη, όπου θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με στελέχη και νέους.

Την ίδια στιγμή θα πραγματοποιηθεί και επιμόρφωση νέων από όλη την Κρήτη με θέματα κυρίως αναπτυξιακά για το νησί.

Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι η επιμόρφωση των νέων αποτελεί τη νέα δραστηριότητα του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο Συμπόσιο της Σύμης, στις Σπέτσες, το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά την Κρήτη, η Έκθεση θα περιοδεύσει σε περιοχές όπως η Αχαΐα, η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή, η Σάμος και η Κοζάνη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες περιφέρειες και πόλεις της χώρας.

Οι κινήσεις του πρώην Πρωθυπουργού, έχουν θορυβήσει το επιτελείο της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, μιας και δεν είναι ακόμα αντιληπτό σε τι ακριβώς στοχεύει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πάντως, το ενδεχόμενο για σχηματισμό νέου πολιτικού φορέα, φαίνεται να μην υπάρχει στα άμεσα σχέδια του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μιας και οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ο πολιτικός χρόνος ελάχιστος για όλα τα κόμματα και τις κινήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου