Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Ο. ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΠΑΣΟΚ: Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου και την αταλάντευτη στήριξη της κίνησης των 75 στη διεξαγωγή ανόθευτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου και την αταλάντευτη στήριξη της κίνησης των 75 στη διεξαγωγή ανόθευτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ, στην επιλογή από τη βάση της συνέχειας ή όχι του ΠΑΣΟΚ, στην νέα πορεία του για μια Ελλάδα αποκομμένη από πελατειακές, συντεχνιακές και κρατικολάγνες λογικές.

Έκπληξη μας προκαλούν στο Δελτίου τύπου του "ΠΑΣΟΚ 2012-2015" οι επικλήσεις στην κανονικότητα των αποφάσεων που πάρθηκαν στο συνέδριο, όταν όλοι οι σύνεδροι θυμούνται ότι κάποιες αποφάσεις αναγνώσθηκαν εν τάχη στο τέλος της διαδικασίας, ενώ άλλες έμειναν να εννοηθούν χωρίς καμία από αυτές να μπει σε ψηφοφορία.


Εξαίρεση αποτέλεσαν οι τροποποιήσεις που είχε προτείνει ο Ν. Ανδρουλάκης και οι οποίες πέρασαν τελευταία στιγμή μετά την απειλή εκτροχιασμού του συνεδρίου.

Έκπληξη θα μας προκαλέσουν και τα μέλη του Ε.Σ. που διαφωνούν με την ηγεσία, αν δεν υψώσουν τώρα, ξεκάθαρα το ανάστημα τους και δεν συμπαραταχθούν στον αγώνα της βάσης για τα αυτονόητα.

Τέλος καλούμε όλους όσους κατέχουν θέσεις ευθύνης στις οργανώσεις του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, να αντιταχθούν στις σαθρές ρητορείες του Ε. Βενιζέλου και να στηρίξουν τις βασικές αλλά και πανανθρώπινες αξίες του κινήματος για Δημοκρατία και αποφάσεις από το Λαό για το Λαό και όχι από αυτόκλητους Σωτήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου