Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Το τελευταίο διάστημα Κατ'εξακολούθηση διακινείται μια δήθεν λίστα που δήθεν προέρχεται απο την τραπεζα Ελλαδος,για 174 πολιτικά πρόσωπα που υποτίθεται οτι έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η λίστα αυτη ειναι απο την δήλωση του "πόθεν ΕΣΧΕΣ "του έτους 2008-2009 και ΟΧΙ απο Την ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,που ειναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν στην ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ οι βουλευτές βάσει νόμου για λόγους διαφάνειας .
Οι περισσότεροι δε απο αυτους δεν εχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό,αλλα ειναι τα χρήματα που δήλωσαν ως ειχαν υποχρέωση απο τον νόμο στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους την περιοδο 2008-2009 και ηταν κατατεθειμένα σε ελληνικές κατα κύριο λόγο τράπεζες,και οχι διοχετευμενα στο εξωτερικό.
Σε οτι με αφορά .
Είχα δηλώσει το 2008 στο πόθεν ΕΣΧΕΣ μου στη ΒΟΥΛΗ 80.000 ευρω κατατεθειμένα στην εμπορική τραπεζα στην Ελλάδα δηλαδή και οχι στο εξωτερικό,απο το δηλωμένο και στην εφορία και στη βουλή με αποδείξεις ΕΦΑΠΑΞ της συζύγου μου.
Τα οποία απο το 2008 και μετα (επτά χρόνια) μέχρι σήμερα καταναλώθηκαν σε οικογενειακές ανάγκες και σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχουν.
Αυτα προς αποκατάσταση της κακοήθειας και της διαστρεβλωμενης αλήθειας.
Γιατι δεν ειναι δυνατόν να διασύρονται και πολιτικοί που έδωσαν αγώνες και μετηλθαν συγκρούσεις για την διαφάνεια και ενάντια στην διαφθορά και που υπέστησαν διαφόρων ειδών κακοποιήσεις για την καθαρότητα τους αυτη και που την τελευταία περιοδο που γινεται η ύποπτη αυτη διακίνηση δεν ειναι βουλευτές .
Εγείρονται λοιπόν ερωτηματικά,για ποιους λόγους και τι εξυπηρετούν κάποιοι διακινώντας μια δημοσιευμένη λίστα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και οχι της τραπέζης Ελλαδος του έτους 2008,δηλαδή επτά χρόνια μετα που η ίδια η βουλή για λόγους διαφάνειας έδωσε στην δημοσιότητα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου