Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Μ.Καρχιμάκης: Πείτε την καθαρή αλήθεια στους αγρότες

Να πουν την καθαρή αλήθεια στους αγρότες , χωρίς να την καταθέτουν σε δόσεις, ζητά με ανοικτή επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Τα 15,5 δις από τα 35 του πακέτου Γιούγκερ  μέχρι το 2020 είναι οι ήδη κατοχυρωμένες από τον Ανδρέα Παπανδρέου εισρέουσες άμεσες ενισχύσεις.Μας πουλάνε τα αυτονόητα και εμείς τα μεταπουλάμε για να μας έχουν κάποιοι υποχρέωση .
Ο πρώην βουλευτής αναφέρει:
Κύριε πρωθυπουργέ
Πείτε την καθαρή αλήθεια στους αγρότες .
Μην την καταθέτετε με δόσεις .
Ότι δηλαδή διαπραγματεύεστε, αλλά στο τέλος μπροστά στο όλον υποχωρείτε στο μέρος .
Οι αγρότες απαιτούν καθαρές κουβέντες, απαιτούν διάλογο, απαιτούν να καταθέσετε το σχέδιο σας για την αγροτική ανάπτυξη και για την εξωστρέφεια του αγροτικού τομέα αλλά και την διεύρυνση της παραγωγικής του βάσης.
Αυτό που εισπράττει είναι διαχειριστικές εικονικές πρωτοβουλίες χωρίς τελικα ουσιαστικό περιεχόμενο .
Πείτε την πραγματικότητα .
Τα 15,5 δις από τα 35 του πακέτου Γιούγκερ  μέχρι το 2020 είναι οι ήδη κατοχυρωμένες από τον Ανδρέα Παπανδρεου εισρέουσες άμεσες ενισχύσεις.
Μας πουλάνε τα αυτονόητα και εμείς τα μεταπουλάμε για να μας έχουν κάποιοι υποχρέωση .
Μην αντιγράφετε το δόγμα του Σαμαρά και Βενιζέλου που πουλούσαν τα αυτονόητα ως σκληρές διεκδικήσεις ,και κατακτήσεις, για να καλύψουν τις αντιλαϊκές τους πρωτοβουλίες και την εξυπηρέτηση η την ανοχή στους υποκλοπείς και τους υπονομευτές του εθνικού πλούτου.
Πείτε επίσης ποιο το περιεχόμενο και το ετήσιο χρονοδιάγραμμα διάθεσης των 6 δις ευρώ που ήταν χρήματα από την διακυβέρνηση Παπανδρέου ,που εξαγγέλθηκαν και ποιες θα είναι οι προστιθέμενες  αξίες και αποδόσεις στον αγροτικό τομέα και στην εθνική οικονομία.
Επιλέξτε, ισοδύναμες πρωτοβουλίες και περιεχόμενα πολιτικών που θα ισοφαρίσουν και θα αναπτύξουν αντίβαρα στις απώλειες του αγροτικού χώρου ,και των αγροτών.
Πείτε ακριβώς τι συμβαίνει όχι με δόσεις .
Προχωρήσετε το συντομότερο δυνατόν λαμβανομένων υπόψη και των δυσκολιών σε σχεδιασμό αναπλήρωσης των πραγματικών απωλειών, του τομέα και των ανθρώπων που είναι η βασική τους ενασχόληση.
Ο πραγματικός αγροτικός τομέας οι πραγματικοί και παραγωγικοί αγρότες δεν μπορούν να σηκώσουν βάρη που δεν θα τους καταστούν βιώσιμους και που υποβαθμίζουν το  εθνικό παραγωγικό συγκριτικό μας πλεονέκτημα που είναι ο αγροτικός τομέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου