Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Στην Καλαμάτα βρέθηκαν Μ. Καρχιμάκης και Γ. Πεταλωτής !

Συνάντηση με τον Π. Νίκα και τον Δ. Μανιάτη

Στην Καλαμάτα βρέθηκαν τα στελέχη του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ»  Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Πεταλωτής. Συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, άκουσαν τα αιτήματα του δήμου και διαβεβαίωσαν ότι θα τα προωθήσουν στην κεντρική εξουσία.



Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Μεσσηνίας όπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτριος Μανιάτης τους ενημέρωσε για τα προβλήματα των επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αφορούν το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ (ΠΥΡΟΔΑΝΕΙΑ) καθώς και τα προβλήματα της καθημερινότητας.




Επίσης για τις προοπτικές ανάπτυξης του Ν. Μεσσηνίας στον πρωτογενή και τριτογενή τομέα, για την τυποποίηση και εξαγωγή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και πρόσθεσε ότι προκειμένου να εισέλθει η χώρα σε βιώσιμη ανάπτυξη, πρέπει το συντομότερο να βρεθεί ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο που θα βασίζεται στην πολιτική σταθερότητα, με σταθερό φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, σταθερό  εργασιακό καθεστώς και εκσυγχρονισμό στης Δικαιοσύνης, προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για την προσέλκυση επενδυτών με απαραίτητη την βελτίωση του θεσμικού καθεστώτος για να οδηγηθούμε σε βιώσιμη ανάπτυξη.




Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτριος Μανιάτης τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον τους για τον φορέα που εκπροσωπεί τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.




Πηγή: http://www.farenews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου