Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Μιχάλης Καρχιμάκης: Οι πραγματικοί υπονομευτές αποκαλύπτονται!


Ο π.κεντρικος τραπεζίτης, αποκαλύπτει κατόπιν εορτής όμως, τους πραγματικούς ενόχους της καταστροφής της χώρας απο το 2004-2009.

Αποκαλύπτει οτι εγνώριζε από το 2008 από έκθεση του Δ.Ν.Τ ποια ήταν η κατάσταση της οικονομίας, ενώ το 2009 λίγες μέρες πριν τις εκλογές έλεγε άλλα στον Παπανδρέου.

Μέχρι σήμερα υπάρχει μια άτυπη ομερτά απο όλους όσους ήθελαν να απαλλάξουν τον πραγματικό υπαίτιο της καταστροφής και να τα φορτώσουν στον επικίνδυνο για τα συμφέροντα τους Γ. Παπανδρέου.

Η αλήθεια όμως κάθε μέρα που περνά κερδίζει έδαφος.

Οι πραγματικοί υπονομευτές της χώρας αποκαλύπτονται,

Και όσοι συγκάλυπταν τους υπονομευτές με τις εγκληματικές τους αποσιωπήσεις, αυτοαποκαλύπτονται.

Η ανάδειξη της αλήθειας έστω και με αυτο τον τρόπο.

Έστω και μετά την κατάφορη αδικία σε βάρος όσων δεν είχαν την ευθύνη της οικονομικής καταστροφής, αποτελεί, κυρίως στα μάτια του ελληνικού λαού την ηθική και πολιτική αποκατάσταση για αυτούς που πλήρωσαν πολιτικά, μέσα σε ένα αχαρτογράφητο τοπίο με αποκρύψεις και πλαστά οικονομικά στοιχεία, χωρίς να ευθύνονται.

Αλλά ταυτόχρονα και μια πράξη εγκληματικής ανευθυνότητας για αυτούς που το απέκρυψαν και στην συνέχεια συνέβαλλαν με την ανοχή τους και όχι μόνο  και στην αποδρομή με διάφορους τρόπους του τραπεζικού συστήματος και στην ανοχή διαφόρων ειδών φόροπαραβατών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου