Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Μιχάλης Καρχιμάκης¨..Στην δυτική Αθήνα ,θα είμαι η φωνή όσων εχουν ανάγκη.

Ανακοινώθηκε και επίσημα από το Κίνημα Αλλαγής, η υποψηφιότητα του Μιχάλη Καρχιμάκη στον Δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών, μετά και από πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.
Με την ευκαιρία αυτή, ο Μιχάλης Καρχιμάκης θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Δυτικής Αθήνας, που όλα αυτά τα χρόνια που γυρνάει τις γειτονιές της τον αγκάλιασαν, του έδωσαν δύναμη, άνοιξαν την καρδιά τους και τα σπίτια τους, με κάναν κοινωνό των προβλημάτων τους.

 Για αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να ασχολείται κανείς ακόμα με την πολιτική, για τους γονείς που έχουν το άγχος της καθημερινής επιβίωσης, για τον συνταξιούχο που αντί για τα περήφανα γηρατειά, βιώνει την φτώχεια, για τον νέο που ψάχνει να βρει μια αχτίδα φωτός στο μέλλον να πιαστεί.
Για αυτούς και με αυτούς πορεύθηκε μια ζωή. 
Με αυτούς και για αυτούς τους ανθρώπους διαμηνύει πως θα δώσει τις μάχες που έρχονται. 
Στην Δυτική Αθήνα, διευκρινίζει πως δεν κατεβαίνει ως υποψήφιος «εκπρόσωπος» που πολύ γρήγορα γίνεται «απρόσωπος», και πως ποτέ δεν συνήθιζε κάτι τέτοιο. 
Στην Δυτική Αθήνα κατεβαίνει ως υποψήφια φωνή όλων όσων βιώνουν την καταπίεση, την εκμετάλλευση, την ένδεια,ενός καλύτερου αύριο.
Αυτοί είναι τα πραγματικά υποκείμενα της πολιτικής, αυτοί είναι που φέραν τις ιστορικές αλλαγές υπέρ των πολλών και με αυτούς θα χτίσουμε ένα μέλλον αντάξιο των ονείρων μας και των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου