Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν η Ν.Δ και ο Σαμαράς βρόνταγαν αντιμνημονιακά

του Σταύρου Στραβόλαιμου,

Μιλούσαν, λες και δεν είχαν ευθύνη για τίποτα, λες και ήρθαν από άλλο πλανήτη. Αμετανόητοι και προκλητικοί, παρίσταναν και πάλι τους σοβαρούς και τους υπεύθυνους και βεβαίως τους δυνάμενους να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα τραγικά προβλήματα της χώρας.
Κατέστρεψαν στην κυριολεξία την οικονομία και στη συνέχεια ήρθαν και πάλι ως σωτήρες, επιρρίπτοντας ευθύνες αποκλειστικά στους αντιπάλους τους για το κατάντημα του τόπου. Τα ίδια και τα ίδια, στην διαχρονική πορεία. Δεν αλλάζουν τακτική, παραμένουν δέσμιοι βαθύτατα οπισθοδρομικών επιλογών.
Την ώρα που ο τόπος χρειαζόταν την συλλογική προσπάθεια όλων των πολιτικών δυνάμεων, των κοινωνικών εταίρων, των πολιτών, όλων ανεξαιρέτως των εθνικών δυνάμεων για να αντιμετωπιστεί η φρίκη μιας ενδεχόμενης κατάρρευσης της πατρίδας μας, οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, με αρχηγό τον κ. Σαμαρά, περί άλλα τύρβαζαν.
Εγκλωβισμένοι πλήρως σε μια στείρα και ανέξοδη αντιμνημονιακή πολιτική, έκαναν ότι μπορούσαν, για να σπάει διαρκώς και συστηματικά την περίοδοι 2009-2011, το αρραγές μέτωπο που χρειαζόταν επειγόντως η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου