Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Πεταλωτής : Τα "στοιχεία" Ιγνατίου και η πραγματικότητα.


- Η Ευρωπαική Ένωση και κυρίως η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα είχαν ρητά και απόλυτα δηλώσει ότι αναδιάρθρωση χρέους ΔΕΝ μπορούσε να γίνει όχι μόνο το 2010, αλλά μέχρι και την άνοιξη του 2011. Ο κ.Τρισέ μάλιστα με επίσημη επιστολή απειλούσε ότι θα κόψει τη ρευστότητα η ΕΚΤ αν συνεχίζουμε να πιέζουμε για αναδιάρθρωση .

- Ουδέποτε το ΔΝΤ έθεσε θέμα αναδιάρθρωσης, ούτε σε επίπεδο Στροςς Καν, ούτε τρόικας.

- Αν η ελληνική Κυβέρνηση ψιθύριζε ότι σκέφτεται αναδιάρθρωση ή πολύ περισσότερο έλεγε ότι υπάρχει θέμα αναδιάρθρωσης , ΤΟΤΕ θα βρισκόμασταν εκτός αγορών , η χώρα θα είχε ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ , ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!


Μα υπάρχει κανείς που πιστεύει στα σοβαρά ότι σε μιά εποχή που με τεράστια δυσκολία πείστηκαν οι δανειστές να μας δανείσουν, με την Ελλάδα να έχει χρέος 300 δις, έλλειμμα 16% και η καραμανλική Στατιστική Υπηρεσία να έχει πει ψέμματα για τα στοιχεία της, υπήρχε ΑΡΑΓΕ έστω και μία κυβέρνηση στην ΕΕ που θα πήγαινε στο Κοινοβούλιό της και θα τους έλεγε "Α, ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 100 δις?" Είμαστε σοβαροί?



Εκτός βέβαια αν δεν μιλάνε για συναινετική αναδιάρθρωση (όπως έγινε το 2011), αλλά εννοούνε μονομερή στάση πληρωμών, αυτό που θέλαμε δηλαδή να αποφύγουμε, μια καταστροφή.

Και για να μην ξεχνιόμαστε , ο Σαμαράς μετά βδελυγμίας απέρριπτε την αναδιάρθρωση μέχρι και το 2011 ...Αλλά οι προδότες είναι άλλοι όπως πολύ καλά έχουμε εμπεδώσει...

Επειδή όλα αυτά είναι θέμα απλής λογικής, τέτοιες μπαρούφες τις λένε μόνον όσοι θέλουν να αρνούνται την πραγματικότητα και να προσποιούνται ότι υπήρχαν άλλες λιγότερο επώδυνες λύσεις ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου