Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Συνάντηση Παπανδρέου-Τσίπρα

της Δήμητρας Φαρμάκη

Διαβάζω αναρτήσεις φίλων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την συνάντηση Παπανδρέου με Τσίπρα. 

Για μεν τους Συριζαίους δεν εκπλήσσομαι, διότι απ'ότι φαίνεται προτιμούν να έχουν συνομιλητή τους τον Καμένο, τον Καραμανλή, τον Πάκη κ.λ.π.


Φροντίζουν να διατηρούν εμφιλιοπολεμικό κλίμα με χαρακτηρισμούς όπως "Γερμανοτσολιάδες" "προδότες" κ.λ.π. ‪#‎κριμα‬


Τους πρώην συντρόφους πασόκους τους δικαιολογώ, διότι η μικρόψυχη και κακεντρεχής ανακοίνωση του Βενιζελοπασοκ για την χθεσινή συνάντηση, εξακολουθεί να δηλητηριάζει τον χώρο!...#κριμα


Εκπλήσσομαι όμως πραγματικά για κάποιους συντρόφους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που διαμαρτύρονται για την συνάντηση!


Οι σύντροφοι-φίλοι που διαμαρτύρονται κατανοώ ότι είναι πληγωμένοι, και δικαίως, από την συμπεριφορά του Σύριζα απέναντι στην κυβέρνηση Παπανδρέου (πετροβολούσαν την κάθε προσπάθεια για να σταθεί η χώρα όρθια) και ειδικά στον ίδιο τον Γ.Παπανδρέου!! (Τα "προδότης" "κρεμάλες" Γουδί" "Πινοσέτ" είναι πολύ πρόσφατα και δεν τα ξεχάσαμε!!)


Είναι επίσης πληγωμένοι όπως όλοι μας, διότι η κυβέρνηση αυτή αφήνει στο απυρόβλητο την καταστροφική 5ετία Καραμανλή και όλο το Καραμανλικό στρατόπεδο και στήνει εξεταστική απ'το 2009 και μετά λες και η πολιτική και οικονομική ιστορία της χώρας άρχισε να γράφεται απ τον Οκτώβρη του 2009!


Ξεχνάτε όμως σύντροφοι ότι αυτός είναι ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και γι αυτό είμαστε και θα είμαστε δίπλα του!


Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι βαθιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!


Απέδειξε ότι έχει πολιτικό πολιτισμό!


Απέδειξε ότι δεν είναι εγωπαθής όπως κάποιοι άλλοι!


Απέδειξε ότι δεν έχει μικροψυχίες και μνησικακίες και δεν ποντάρει στην καταστροφή της χώρας για να δικαιωθεί προσωπικά!! 


Απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και δεν βάζει το προσωπικό και πολιτικό συμφέρον πάνω απ'το καλό της χώρας και του λαού!


Αυτό θα πει ΗΓΕΤΗΣ!!... αυτό θα πει ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!...να σε λοιδωρούν, να σε πολεμούν, να σε ανατρέπουν, να στήνουν φωτογραφικές εξεταστικές επιτροπές και συ να κάνεις την υπέρβαση και να στηρίζεις!


Να στηρίζεις γιατί είναι πατριωτικό καθήκον για το καλό της Ελλάδας και του λαού!!

‪#‎εχει_ο_καιρος_γυρισματα‬
‪#‎ειμαστε_διπλα_σου‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου