Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Κίνημα Νέων : Κάνετε λάθος κύριε Χριστοδουλάκη...

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, 

 Χαιρετίζουμε τη διάθεσή σας να φορολογήσετε τη μεγάλη εκκλησιαστική περιουσία όπως δηλώσατε κατά τη διάρκεια της ομιλίας σας στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τα καταφέρετε παρότι ο ρόλος σας είναι υπηρεσιακός... Υποπέσατε όμως σε ένα λάθος... 

Είπατε ότι καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να φορολογήσει την εκκλησία... 

 Δεν είναι αλήθεια... 

Υπήρξε μια κυβέρνηση που κατήργησε τις φοροαπαλλαγές ιερών ναών,
μητροπόλεων και ιερών μονών, συμπεριλαμβανομένων των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους για τα εισοδήματα από εκμίσθωση κτισμάτων και γαιών των νομικών αυτών προσώπων.

Η ίδια κυβέρνηση ήταν που νομοθέτησε τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης εκκλησιαστικής περιουσίας που δεν χρησιμοποιείται για λατρευτικούς σκοπούς. 

Ήταν η κυβέρνηση Παπανδρέου με τα άρθρα 12 και 29 του Ν.3842/2010. 

Για να αλλάξει, βέβαια από τον κυβερνητικό συνασπισμό Σαμαρά – Βενιζέλου με τροπολογία που κατέθεσαν 16 βουλευτές της ΝΔ. Τότε ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν “παρών”. 

Είχαν ξεκινήσει τα “ιερά” ρουσφέτια από την αντιπολίτευση. Κύριε Χριστοδουλάκη, 

Στην χώρα μας έχουν πλέον καταπέσει όλοι οι αντιμνημονιακοί μύθοι, ο λαϊκισμός τόσο της δεξιάς όσο και της αριστερής συντήρησης. 

Δε χρειάζεται λοιπόν έστω και άθελα μας να συντηρούμε λάθος εντυπώσεις που αποπροσανατολίζουν το λαό μας από την πραγματικότητα.

 Άλλωστε για να αποκαταστήσουμε τη Φορολογική Δικαιοσύνη στην πατρίδα μας πρέπει πρώτα να αποκαταστήσουμε την Αλήθεια. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. 

 Με εκτίμηση, 
 Κίνημα Νέων 
 ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου