Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑΙ κύριοι και κράτος δικαίου και ΛΕΦΤΑ υπάρχουν !



Γράφει ο Ν Βράχος

Αλήθεια, με πόση πίκρα ‘’πότισαν’’ οι άθλιοι πουλημένοι πολιτικάντηδες και λοιποί φοροκλέπτες και φοροφυγάδες τον Γιώργο Παπανδρέου και τους στενούς του συνεργάτες, όταν στις αρχές του 2010 αγωνίζονταν μόνοι τους για να ψηφιστούν αυτές οι ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ αλλαγές, για την δημιουργία ενός νέου ευνομούμενου κράτους, που κάθε απόπειρα παρανομίας, αδικαιολόγητου πλουτισμού και πελατειακής συνδιαλλαγής , θα αντιμετωπίζονταν αυτόματα, ριζικά χωρίς την μεσολάβηση ανθρώπινου παράγοντα .



Όταν αγωνίζονταν να βρούνε λεφτά για μισθούς και συντάξεις, για φάρματα ,για τα στοιχειώδη μιας ανθρώπινης επιβίωσης. Όταν ξενυχτούσαν αγωνιζόμενοι, ενώ την ΙΔΙΑ ώρα οι τυφλοπόντικες της διαφθοράς και της διαπλοκής, άνοιγαν τους υπόγειους οχετούς της προσωπικής και πολιτικής τους επιλογής, ξεπουλώντας την Ελλάδα, διαστρεβλώνοντας τον αγώνα και τα επιχειρήματα της προσπάθειας της νεοεκλεγείσας κυβέρνηση του 43% του Ελληνικού λαού.

Όταν ο Έλληνας αντιληφθεί, όπως ΗΔΗ συμβαίνει σήμερα, ότι για τα βάσανα, την ταλαιπωρία, τις αυτοκτονίες τις προσβολές και την εκμετάλλευση, είναι υπεύθυνοι οι σημερινοί και οι χθεσινοί άρπαγες της εξουσίας, και ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής είναι ΜΟΝΟ για το καλό του, μόνο για την ισόνομη και ισότιμη φοροδοτική υποχρέωση καθενός , τότε θα ζητήσει και τα ρέστα από τους αιμοβόρους χαφιεδοπολιτικάντες. Και η ημέρα εκείνη έρχεται σύντομα.

Σκεφτείτε , ήρεμα και λογικά και εξετάστε έναν- έναν αυτούς που φωνάζουν, είναι ή, όχι ‘’εν δυνάμει’’ βαρυποινίτες του Κορυδαλλού; Για ποιον φωνάζουν και για ποιον ,δήθεν, διαμαρτύρονται; Πόσες υποθέσεις τους εκκρεμούν ακόμη(;) στα συρτάρια της αδράνειας και της επιλεκτικής …προτεραιότητας ???? Μόνο για τον κώλο τους φωνάζουν, και για την τιμωρία, που έρχεται αλλά και την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ,ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!
Αργά και επώδυνα, σφίγγει το ‘’βρεγμένο δερμάτινο ινδιάνικο λουρί’’ στο λαιμό τους. Κι όσο η… θερμοκρασία της αλήθειας ανεβαίνει, τόσο το λουρί στεγνώνει, μικραίνει, τους σφίγγει και τους πνίγει.

Είναι για όλους μας μια δικαίωση , που πιστεύουμε, που αγωνιζόμαστε, που σεβόμαστε και ΑΓΑΠΑΜΕ ! το Γιώργο Παπανδρέου.

Προσπαθώντας να εξηγήσουν, αυτή τη ‘’τρέλα’’ μας, σκέφτηκαν και έβαλαν κατά νου τα πάντα, εκτός αν η τρέλα μας ήταν από Αγάπη.

Και η αγάπη ‘’μετακινεί βουνά’’!

Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;

Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου