Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Ζητείται πολιτική βούληση για έλεγχο των εμβασμάτων των 300 δις ευρώ του εξωτερικού


Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να αναλάβει πολιτική πρωτοβουλία ;; 

Η κίνηση των 75 του ΠΑΣΟΚ, «δικαιώνεται» για την επιμονή της για τον έλεγχο των εμβασμάτων 300 δις ευρώ στο εξωτερικό, όπως δηλώνουν κορυφαία στελέχη της, επικαλούμενα τις καθημερινές αποκαλύψεις γύρω από το μέγεθος των αφορολόγητων κεφαλαίων και τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζει το υπουργείο Οικονομικών.


«Η είσπραξη του πακτωλού των χρημάτων που θα προέλθουν από τους γρήγορους ελέγχους θα δημιουργήσουν το ανάχωμα στην αφαίμαξη των θυμάτων των φτωχών των αδύναμων και των πραγματικά παραγωγικών ανθρώπων», δηλώνει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, τονίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση, εδώ και τώρα. Διερωτάτε  δε, αν το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να αναλάβει αυτή την πολιτική πρωτοβουλίαΟλόκληρη η ανακοίνωση της Κίνησης των 75 έχει ως εξής:

Η κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ ….δικαιώνεται στην επιμονή της για τον έλεγχο των εμβασμάτων 300δις ευρώ του εξωτερικού.

Η κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ ,δικαιώνεται στην επιμονή της για τον έλεγχο των εμβασμάτων 300δις ευρώ που διοχετεύθηκαν στο εξωτερικό, τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν έχουν ελεγχθεί αν φορολογήθηκαν…

Καθημερινά αποκαλύπτεται το μέγεθος ,των αφορολόγητων κεφαλαίων ,στην διακίνηση των οποίων το υπουργείο οικονομικών ,δεν ανταποκρίνεται με τους ίδιους ρυθμούς αφαίμαξης που διενεργεί για τα μόνιμα θύματα της κρίσης ,απομυζώντας τα λίγα εισοδήματα από τους πολλούς.

Η είσπραξη του πακτωλού των χρημάτων που θα προέλθουν από τους γρήγορους ελέγχους θα δημιουργήσουν το ανάχωμα στην αφαίμαξη των θυμάτων των φτωχών των αδύναμων και των πραγματικά παραγωγικών ανθρώπων.

Αυτό που χρειάζεται είναι η πολιτική βούληση και ειδικά εδώ και τώρα .

Για να μην διαπερνάται στην ψυχή και την συνείδηση κυρίως των ανθρώπων που δοκιμάζονται, ότι προστατεύονται με φορολογική ασυλία οι μεγαλοσχήμονες και όλοι εκείνοι που βλέπουν την κρίση ευκαιρία για να πλουτίσουν ακόμα πιο πολύ σε βάρος των πολλών.

Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν που και αυτό δοκιμάζεται πολιτικά είναι αποφασισμένο να αναλάβει την πολιτική πρωτοβουλία να ξεκαθαριστεί με ταχύτητα και επ’ ωφέλεια των πολλών αυτή η χρόνια εκκρεμότητα ;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου