Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Καλοστημένη δουλειά

του Σταύρου Στραβόλαιμου

Είδατε τι ωραία παίζεται το παιχνίδι του συμψηφισμού ευθυνών από τα παπαγαλάκια της διαπλοκής; Δεν προλαβαίνει να ανοίξει θέμα που να αφορά τη Δεξιά, αμέσως εμφανίζεται και κάποια υπόθεση Πασόκικη.
Το σύστημα έχει επιδοθεί στο αριστοτεχνικό ανακάτεμα ευθυνών, εξ ίσου, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Δεξιάς, ώστε να απενοχοποιηθεί η Ν.Δ από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.
160 δις χρέος μας φόρεσαν καπέλο σε πεντέμισι χρόνια και με έναν χυδαίο επικοινωνιακό καταιγισμό, ασχολούνται κυρίως και αποκλειστικά με τον Άκη, τον Μαντέλη, τον Τσουκάτο και κάποιους ακόμα, συμψηφίζοντας την κορυφαία ληστεία των 160 δισεκατομμυρίων, στην πενταετία, με τις μίζες κάποιων εκατομμυρίων που άρπαξε ο Άκης και η παρέα του.
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω με οποιονδήποτε τρόπο τις μίζες που ελήφθησαν από στελέχη της Δημοκρατικής Παράταξης στο διάβα του χρόνου, τις οποίες ευθέως και κατηγορηματικά καταδικάζω, θεωρώ όμως ότι με την υποκριτική στάση των ΜΜΕ, μίσθαρνων οργάνων της κλεπτοκρατίας, γίνεται προσπάθεια να εξομοιωθεί το ποντίκι με το βουνό.

Όσο δεν αναγκάζονται να απολογηθούν και να απαντήσουν οι φωστήρες της Δεξιάς, πως και γιατί εκτέλεσαν το έγκλημα της υπερχρέωσης του τόπου σε τόσο σύντομο χρόνο, για να βιώνουμε εμείς σήμερα την φρίκη μιας πρωτόγνωρης ύφεσης και της υποβάθμισης της ζωή μας, αρνούμαι να συμμετέχω σε συζητήσεις για σκανδαλώδεις συμπεριφορές δικών μας στελεχών.
Πρώτα θα δώσουν λόγο οι δεξιοί εγκληματίες της οικονομικής καταστροφής και μετά ασχολούμαστε με τους λωποδυτάκους του ΠΑΣΟΚ. Τελεία και παύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου