Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μ, Καρχιμάκης : «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει την Κίνηση των 75, το ΠΑΣΟΚ αδιαφορεί»



«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει και καρπώνεται προτάσεις της Κίνησης των 75 του ΠΑΣΟΚ, ενώ το ΠΑΣΟΚ αδιαφορεί», καταγγέλλει σε νέα του παρέμβαση ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Παράλληλα, στέλνει μήνυμα στην ηγετική ομάδα του κόμματός του ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν για την φορολόγηση των εμβασμάτων των 300 δισ. ευρώ του εξωτερικού που εξήχθησαν από το 2000 και μετά και θα απέδιδαν σε βάθος τριετίας πάνω από 30 δισ. ευρώ έσοδα, σε τηλεοπτική εκπομπή και το ΠΑΣΟΚ να μην προχωράει στην κατάθεση της σχετικής πρότασης νόμου.

«Ναι σύντροφοι. Λεφτά υπάρχουν εαν υπάρχει πολιτική βούληση διεκδίκησής τους. Ναι σύντροφοι, εάν το ΠΑΣΟΚ είχε προχωρήσει την πρωτοβουλία κατάθεσης στη Βουλή της πρότασης νόμου της Κίνησης των 75 ΠΑΣΟΚ επικαιροποιώντας την, για την συστηματική φορολόγηση των εμβασμάτων του εξωτερικού ..

..κανείς δεν θα αντέγραφε και δεν θα καρπωνόταν τις προτάσεις μας.
Ναι σύντροφοι, εάν είχαμε προχωρήσει αποφασίζοντας πολιτικά, γρήγορα και συστηματικά θα εκφράζαμε τον παλμό και την ελπίδα μιας κοινωνίας που δοκιμάζεται», λέει, καλώντας τους συντρόφους του να μην μένουν παρατηρητές των εξελίξεων που μπορούν να διαμορφώσουν.

«Ας πάψουμε επιτέλους να φοβόμαστε,και να συμβιβαζόμαστε με
όσους κρύβονται πίσω απο την αφαίμαξη,την αναχαίτιση και την υποκλοπή του πλούτου,αν επιθυμούμε να εμπνεύσουμε τον κόσμο,
για να πετύχουμε να μας ξαναψηφίσει πίσω απο το παραβάν», καταλήγει, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των όσων υπονόησε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου