Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Καρχιμάκης: Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους ανθρώπους


«Ζητάω από το κόμμα μου να διαφοροποιηθεί  και να δώσει μια νέα ελπίδα στους ανθρώπους που μας ακολουθούν» είπε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, μιλώντας στον Μάκη Γεωργίου και τον Τάκη Χατζή στον RealfM 97,8.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια για αλλαγή πολιτικής»  υποστήριξε ο κ.Καρχιμάκης και είπε: «Αμολάμε κάθε φορά μια σειρά μέτρα και μετά τα παίρνουμε πίσω και πουλάμε εκδούλευση στους ανθρώπους ότι αυτό είναι κοινωνική πολιτική».


Ξεκαθάρισε ότι δεν συμφωνεί με τη συγκυβέρνηση και ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δικαιούται και υποχρεούται να διαφοροποιείται. «Εγώ θυμάμαι τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  που έλεγε όταν μιλούσε για συγκυβέρνηση ότι "δεν θα πάρουμε" αλλά… "πήραμε"» υποστήριξε ενώ τόνισε ότι είναι ΠΑΣΟΚ αλλά όχι «Ελιά».

«Εγώ θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πάνω από όλα ΠΑΣΟΚ και θέλει να πάει καλά το ΠΑΣΟΚ και βάζει κι εκείνος με τη δική του σφραγίδα στο θέμα της αλλαγής πολιτικής» είπε μιλώντας για τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος υποστηρίζοντας ότι «αν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικής τότε αυτή η ηγεσία πρέπει να δρομολογήσει τις διαδικασίες άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου