Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Καρχιμάκης: Ο πρωθυπουργός βαφτίζει την αφαίμαξη, ελαφρύνσεις και κοινωνική πολιτική«Ο Σαμαράς στην ΔΕΘ επιχείρησε να πουλήσει εκδούλευση στα μόνιμα θυματα και τα υποζύγια της κρίσης» δηλώνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Θύμισε κάποιον που υφάρπασε το πορτοφόλι κάποιου άλλου και αφού τον αντιλήφθηκαν, επέστρεψε μέρος του περιεχομένου. Αφού λοιπόν επέστρεψε μέρος του περιεχομένου ζητούσε να του πουν και ευχαριστώ. Να του έχουν υποχρέωση. Αυτό λοιπόν κάνει ο πρωθυπουργός» ανέφερε, προσθέτοντας:


Ζητά να του έχουν υποχρέωση, γιατί πιθανόν θα επιστρέψει στα θύματα της κρίσης μέρος της ιδιοκτησίας τους που καθ΄ολοκληρίαν επιχείρησε να αφαιρέσει. Αυτό λοιπόν βαπτίζεται, οδικός χάρτης για κοινωνική πολιτική, παίζοντας με την νοημοσύνη του κόσμου».

Ο κ. Καρχιμάκης τονίζει ότι «τα πορτοφόλια των καρχαριοειδών, όμως, είναι εκτός ρυθμιστικού πλαισίου αντιμετώπισης της κρίσης, ή εντός ευνοϊκού πλαισίου. Η αφαίμαξη μόνο απο το υστέρημα των πολλών».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου