Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πεταλωτής : ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ της κυβέρνησης.


Κατά την κυβερνητική εκπρόσωπο κ. Βούλτεψη, Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών ( τρόπος σύγκλησης και χρησιμότητά του σε άλλη συζήτηση), όπως και συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να γίνει, γιατί "ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει για εκλογές και επομένως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ούτε μετά απο συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.Το θέμα έχει ξεκαθαριστεί από την πλευρά του και έχει υπονομευτεί η ανάγκη για εθνική συνεννόηση ... 'Αρα δεν υπάρχει κάποιο σημείο που να μπορούν να συναντηθούν οι πολιτικές δυνάμεις, αφού υπάρχει προαπαιτούμενο... "


Δηλαδή για να υπάρξει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, θα πρέπει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποτάξει τις εκλογές και να δηλώσει εκ των προτέρων συναίνεση στην κυβερνητική πολιτική.

'Οπως έκανε εξάλλου ο κ. Σαμαράς ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν τον καλούσε σε συνάντηση ό Παπανδρέου ,τότε πρωθυπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, σε κρισμότατες στιγμές, για να αποδομήσει αμεσως μετά στη Ρηγίλληs την όποια σύγκλιση με το περίφημο "δεν συναινώ στο λάθος" .

Για την ακρίβεια στο τότε λάθος, που αργότερα για τον κ. Σαμαρά έγινε σωστό.Αρκεί να γινόταν πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου