Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Σπύρος Καρανικόλας: Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, μέσα σε είκοσι μέρες τόλμησε και κατάφερε έναν πραγματικό άθλο

Οι εκλογές τελείωσαν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα και όλοι ευχόμαστε να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών και της...ελπίδας που δημιούργησε στον Ελληνικό λαό. Ήρθε η δύσκολη ώρα της υλοποίησης των δεσμεύσεων και των υποσχέσεων.
Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, μέσα σε είκοσι μέρες τόλμησε και κατάφερε έναν πραγματικό άθλο: Μέσα σε ένα κλίμα σκληρού και πολύπλευρου πολέμου, δημιουργήσαμε από το μηδέν ένα νέο Κίνημα και φτάσαμε σχεδόν στην είσοδο μας στη Βουλή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τελικά επιβεβαιώθηκε ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε το ΚΙΝΗΜΑ, ότι δηλαδή υπήρχε και υπάρχει μία μερίδα πολιτών που ήταν πολιτικά άστεγοι και προσδοκούσαν στη δημιουργία ενός νέου κόμματος της κεντροαριστεράς.
Σε ότι αφορά τις υβριστικές και προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για λόγους προσωπικού πολιτικού πολιτισμού μου, απλά θα υπενθυμίσω ότι το υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου τελικά έλαβε το ποσοστό που είχε δημοσκοπικά πριν τη δημιουργία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, καθώς και ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που συνεργαζόταν με τον κ. Μπαλτάκο και τους ομοϊδεάτες του....
Τέλος, σε ότι με αφορά, θέλω αρχικά να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Γιώργο Παπανδρέου που με εμπιστεύτηκε στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθήνας, αλλά και τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους σε αυτή τη δύσκολη μάχη. Δεν απογοητευόμαστε, ούτε τα παρατάμε. Το ΚΙΝΗΜΑ μας είναι παρών στις εξελίξεις και όλοι μας θα συνεχίσουμε αυτή τη μάχη για να υπηρετήσουμε τις αρχές και τις αξίες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας. ΠΑΜΕ!

Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου