Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κωνσταντίνα Αντεριώτη Μαρκοπούλου: Ο Αγώνας τώρα ξεκινάει

Ένας υπέροχος αγώνας, ένα πανέμορφο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε...
Φίλες και φίλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με πιστέψατε και με στηρίξατε σε έναν άνισο αλλά υπέροχο αγώνα!
Δεν αναφέρομαι μόνο σε σας που με τιμήσατε με την ψήφο σας και σας δίνω το λόγο μου ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα αυτονόητα δικαιώματά μας στην Ελευθερία, την Παιδεία, τη Δικαιοσύνη και την Αξιοπρέπεια.
Αναφέρομαι και σε σας που δεν με τιμήσατε με την ψήφο σας είτε επειδή δεν ψηφίζατε στην εκλογική μου περιφέρεια, είτε επειδή οι πολιτικές σας ιδέες, πεποιθήσεις και προτιμήσεις είναι διαφορετικές από τις δικές μου, με στηρίξατε όμως με τις ευχές σας και τη θετική σας ενέργεια, πιστέψτε με ήταν πολύτιμες ακόμα και αν δεν προσμετρούνται σε σταυρούς.
Φυσικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους, η βοήθειά τους ήταν και συνεχίζει να παραμένει ανεκτίμητη!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρό μας ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που με τίμησε με την επιλογή του και μου εμπιστεύτηκε μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας, ανάμεσα σε αξιόλογους συνυποψήφιους.

Σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, παλέψαμε όλοι πολύ σκληρά, για ιδέες και αξίες.
Η φωνή μας, η φωνή του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας καταφέραμε να ακουστεί. Όχι μέσα από τα ΜΜΕ, αυτά αναγκάστηκαν να μας ακούσουν όταν είδαν ότι δεν μπορούν να μας φιμώνουν και να μας λοιδορούν πλέον.
Η φωνή μας ακούστηκε μέσα από τα δικά μας στόματα, των υποψηφίων του κινήματος, σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, ακούστηκε μέσα από τη φωνή του δικτύου αυτοοργάνωσης και το πάθος των παιδιών, που συμμετέχουν και φυσικά μέσα από τις ΔΙΚΕΣ σας φωνές, που θέλατε να μεταδώσετε το μήνυμα της αισιοδοξίας και της αξιοπρέπειας, που θέλατε να μεταφέρετε, τα πραγματικά γεγονότα και όχι τις "αλήθειες" που άλλοι με περίσσια δύναμη ψεύδους διατυμπάνιζαν, δεξιά και αριστερά!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Το ταξίδι μας τώρα ξεκίνησε, είναι πανέμορφο, ο δρόμος των αξιών, της δικαιοσύνης και της δημιουργίας δεν μπορεί, παρά να γεμίζει αισιοδοξία, ελπίδα και χαμόγελα!
ΠΑΜΕ!!!

Υποψήφια Βουλευτής Β' Αθηνών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου