Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Περιμένοντας την ……Άνοιξη!!!

του Λευτέρη ΠλασκοβίτηΟ Τσίπρας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατακεραύνωνε τη Μέρκελ ως το απόλυτο κακό και της χρέωνε την καταστροφή όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και όλης της Ευρώπης. 
Σήμερα ως πρωθυπουργός την αποδέχεται ως κυρίαρχη του παιχνιδιού, συναλλάσσεται καθημερινά μαζί της, προσδοκώντας και ελπίζοντας να την πείσει να συνηγορήσει για ένα ΤΡΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (μνημόνιο) της Ελληνικής οικονομίας!!!

Ο υπουργός των οικονομικών Βαρουφάκης, αντί να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση, με συγκεκριμένα μέτρα, στόχους και χρονοδιαγράμματα, εξαντλείται σε μπαρουφιάτικα σόου, μιλάει για Αρμαγεδδώνα, χορούς του Ζαλόγγου, δημιουργική ασάφεια και κάνει οικονομική διπλωματία με το …μεσαίο του δάχτυλο!!

Η άμυνα της χώρας έχει ανατεθεί σε ένα απίθανο δίδυμο!!!

Ένα ψεΚασμένο που ζει με πάθος το όνειρό του και σαν …..φουσκωμένη γαλοπούλα έχει καβαλήσει ένα Σινούκ, πετάει από νησί σε νησί σε νησί για να βγάζει σέλφις και για να νοιώσουμε εθνικά υπερήφανοι, μας ετοιμάζει φιέστες χουντικής έμπνευσης και ενίοτε απειλεί τους συμμάχους με ….Κούγκια και τζιχαντιστές!!!

Και σε έναν Ήσυχο, που ενώ εκπαιδεύτηκε και υπηρέτησε στο στρατό της ….Αργεντινής, είναι τώρα πολιτικός προϊστάμενος του …Ελληνικού στρατού!!!

Το «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», του αλήστου μνήμης Βουλγαράκη, επανήλθε δριμύτερο από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κατρούγκαλο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η αμοιβή του 12% που έπαιρνε από τους απολυμένους του δημοσίου είναι νόμιμο, αλλά και ηθικό γιατί συνάδει με τον…. αντιμνημονιακό του αγώνα!!!

Στην παιδεία ο αρμόδιος υπουργός Μπαλτάς αρνείται την αριστεία, θέλει να εφαρμόσει την Προκρούστια λογική της «ισότητας» και ακυρώνει με αφορισμούς, που βασίζονται σε ιδεολογικές εμμονές και αγκυλώσεις, το τεράστιο έργο που γίνεται στα πρότυπα και πειραματικά σχολεία της χώρας!!! Να σημειώσω εδώ ότι σε αυτά τα σχολεία φοιτούν παιδιά οικογενειών χαμηλών εισοδημάτων, που αδυνατούν να τα στείλουν σε ιδιωτικά σχολεία!!!

Τα πανεπιστήμια, από ναοί μόρφωσης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και αξιών, μετατρέπονται ξανά σε άσυλα των κάθε λογής παραβατικών μειοψηφιών, προκαλούν και εκβιάζουν τους φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν, καταστρέφουν μνημεία και αγάλματα της πολιτιστική μας κληρονομιάς και τα υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη κάνουν τον Πόντιο Πιλάτο!!!

Η υπουργός οικονομίας Βαλαβάνη, από πρωτεργάτης του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, τώρα μας λέει ότι είναι «πατριωτικό καθήκον η πληρωμή φόρων», ακόμα και του καταραμένου και ληστρικού ΕΝΦΙΑ!!!

Η Ζωή ….σε λόγου τους, ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, προσπαθεί με νομικούς και επικίνδυνους, για το Δημοκρατικό μας πολίτευμα, τακτικισμούς, να καταστήσει του Χρυσαυγίτες ρυθμιστές του νομοθετικού και όχι μόνο, έργου της Βουλής!!!

Προαναγγέλλει εξεταστικές επιτροπές για το πώς έφτασε η χώρα στα μνημόνια, άλλα την ίδια ώρα, ο Πρωθυπουργός και το κόμμα της, έχουν φροντίσει να απαλλάξουν από τις ευθύνες τον Καραμανλή και τις κυβερνήσεις του και για να μην έχει κανείς αμφιβολίες για τις προθέσεις τους, έκαναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Πάκη…. Φαυλό-πουλο!!!

Αυτά και πολλά άλλα αποδεικνύουν κατά τη γνώμη μου, ότι οι Έλληνες για ακόμη μία φορά εναπόθεσαν ΟΛΕΣ τους τις ελπίδες στους νέους ΣΩΤΗΡΕΣ, αψηφώντας τη λαϊκή ρήση ότι «όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι»!!!


Έβαλαν ξανά ΟΛΑ τα αυγά σε ένα καλάθι, το οποίο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ για ΟΛΟΥΣ μας, είναι φτιαγμένο από ερασιτέχνες, κακότεχνο και επικίνδυνο.

Και για να προλάβω κάποιους συντρόφους και φίλους ή «φίλους», που θα μου πουν ξανά ότι αυτή η κυβέρνηση…. είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, ή ότι βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, θέλω να τους θυμίσω ότι, αυτή η κυβέρνηση που ονομάσατε «για πρώτη φορά αριστερά», εξελέγη από τον Ελληνικό λαό για να οδηγήσει τη χώρα με σίγουρα και σταθερά βήματα στο μέλλον, 

ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ των προηγούμενων και ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ, με κάθε είδους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

Κρίνεται ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ και ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!


Για πρώτη φορά αριστερά!!! Είστε ΑΚΟΜΗ πολύ σίγουροι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου