Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Καρχιμάκης σε Βενιζέλο: Υπονόμευσες και τον πολιτικό μας χώρο και τη χώρα

Σφοδρή επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης υποστηρίζοντας πως εκείνος είναι υπεύθυνος για «όλα τα δεινά και της χώρας και του χώρου». 
 

Αναλυτικά η δήλωση: 

 
Εάν, δεν υπονόμευες την εσωτερική πολιτική συνοχή του ΠΑΣΟΚ θα είχαμε και πολιτικό ορίζοντα και πολιτική ισχύ,όπως συνηθίζεις να να λες για τους άλλους,και η χώρα θα ήταν διαφορετικά, κ.Βενιζελο.
 
Διαβάζω τις επιθετικές δηλώσεις  του Βενιζέλου κατά του Τσίπρα, αποδίδοντας σε αυτόν την κατηγορία της διαρκούς υπονόμευσης, σε δηλώσεις του στην Real.

Αν είχαμε λέει ο κ. Βενιζέλος πολιτική ισχύ και πολιτικό ορίζοντα θα είχαμε κλείσει συμφωνία.

Υπάρχει όμως μια διαφορά... υπερασπίζεσαι μόνο τη δεξιά κυβέρνηση Σαμαρά και σταθερά δεν αναφέρεσαι καν στην προηγούμενη περίοδο 2010-2011 που τα  δεδομένα ήταν πιο κρίσιμα και γίνονταν τα χειρότερα,εναντίον της κυβέρνησης Παπανδρεου, που είχε παραλάβει στα χέρια της μια πρωτόγνωρη κρίση.

Αλλά η ουσιώδης διάφορα για την περίοδο εκείνη εστιάζεται στο εξής.

Εάν δεν υπονόμευες με την παρέα σου την εσωτερική πολιτική συνοχή της κυβέρνησης Παπανδρέου του 44% και γινόταν οι εκλογές τον Οκτώβρη του 2013,
και ορίζοντα θα είχαμε και πολιτική ισχύ,και η χώρα θα βρισκόταν σε άλλο επίπεδο σήμερα.

Ο Τσίπρας, λοιπόν έκανε την δουλειά του, όπως αυτός  θεωρούσε ότι τον βοηθούσε πολιτικά και με τις γνωστές συνέπειες... για την χώρα.

Εσύ όμως γιατί δεν έκανες την δική σου δουλειά; Η μάλλον έκανες την κακώς νοούμενη δική σου δουλειά και τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά. 
Υπονομεύοντας τον πολιτικό σου χώρο και την κυβέρνηση Παπανδρεου του 44% μετερχόμενος με την συμβολή σου την πιο επώδυνη θεσμική εκτροπή ανατρέποντας τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό, υπονόμευες και την χώρα.

Μην διαμαρτύρεσαι και μην κλαίγεσαι,λοιπόν. Είσαι ο βασικός υπαίτιος για όλα τα δεινά και της χώρας και του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου