Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Επειδή κάποιοι «Ξερόλες» ισχυρίζονται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν εξαναγκάστηκε σε παραίτηση αλλά παραιτήθηκε …. «οικιοθελώς», ας παρακολουθήσουν στα παρακάτω Links, το Χρονικό της Προδοσίας και τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του εκλεγμένου με 44% Πρωθυπουργού, από Προδότες και Ανεγκέφαλους μέσα από την Κ.Ο. που εστράφησαν εναντίον του Μεταρρυθμιστή Πρωθυπουργού τους και Προέδρου του …. «δικού» τους Κόμματος.!!!!!!

Θα προσθέσω μόνο ότι ο Παπανδρέου θα μπορούσε να «σηκώσει το γάντι» και να τους προκαλέσει να τον ανατρέψουν με Ψηφοφορία μέσα στη Βουλή.

Σε αυτή την περίπτωση, το πλέον πιθανό ήταν πως οι Συνωμότες ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Όμως, με ολόκληρη την Αντιπολίτευση ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ, ο μόνος τρόπος για να παράξει Μεταρρυθμιστικό έργο η Κυβέρνηση ήταν να ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΡΑΓΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Οι Συνωμότες όμως είχαν «φροντίσει» να ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΟΥΝ την Ενότητα.

Με την Χώρα να βρίσκεται σε δύσκολο Σταυροδρόμι, με το Έλλειμμα, (παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου το είχε μειώσει κατά 14,3Δις), να είναι ακόμη περίπου 10 Δις Ευρώ, με όλα τα Κόμματα στα «κεραμίδια», με τους «Αγανακτισμένους» στους δρόμους και στις Πλατείες (παρά το γεγονός ότι οι Μισθοί και οι Συντάξεις επί Παπανδρέου είχαν από Ελάχιστη έως Μηδαμινή Μείωση) και την πλειοψηφία των ΜΜΕ να καταστροφολογούν και να εξαγριώνουν τον κόσμο, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗΣ (σαν αυτούς που ζήσαμε στην μετά Παπανδρέου εποχή) ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ!!!

Ο Παπανδρέου όμως ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗΣ!!!!!!

Για αυτό, με αίσθημα Πατριωτικής Ευθύνης, προτίμησε να θυσιάσει το «εγώ» του και για να μας προφυλάξει από τους Σοβαρότατους Κινδύνους που ελλόχευαν, προτίμησε να παραιτηθεί, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για Κυβέρνηση Ευρείας Συνεργασίας. (Βέβαια η θυσία του δεν έπιασε τόπο εξ’ αιτίας της Αχαλίνωτης Φιλοδοξίας των Σαμαρά και Τσίπρα, που αυτοί ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ και έτσι είμαστε ακόμη στην Κρίση, με Πετσοκομμένους τους Μισθούς και τις Συντάξεις.

Τι δεν καταλάβατε?????????

ΘΑΥΜΑΣΤΕ” ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ:

ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: "https://www.youtube.com/watch?v=0keJwnT4mPI"https://www.youtube.com/watch?v=0keJwnT4mPIw%3D0keJwnT4m 

ΚΑΪΛΗ http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231135557 

ΒΑΣΩ  : http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231135943

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ:

http://www.smartpost.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου