Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ όταν καταψήφιζε για τις τράπεζες!


Τι προεβλέπε το επίμαχο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ για τις τράπεζες,που οΓ.Παπανδρεου καταψήφισε; 

Υποψιάζομαι ότι πολλοί από αυτούς χλευάζουν τον Γιώργο Παπανδρέου για τη απόφαση του να καταψηφίσει το άρθρο για τις τράπεζες, δεν γνωρίζουν τι ακριβώς αυτό προβλέπει και κατά συνέπεια δεν γνωρίζουν γιατί διαφοροποιήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να διαβάσει ολόκληρο το άρθρο εδώ .

Η επίμαχη διάταξη με την οποία κυρίως φαίνεται να διαφώνησε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτή που παρατίθεται στην παρακατω φωτογραφία.

Η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ έδωσε τη δυνατότητα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) να παραχωρεί μετοχές τραπεζών σε ιδιώτεςόχι μόνο κάτω από την τιμή κτήσης τους αλλά μέχρι και κάτω από την τρέχουσα χρηματιστηριακή τιμή τους, χωρίς κάποιος να μας έχει εξηγήσει τι ακριβώς αυτό εξυπηρετεί και γιατί αξίζει τον κόπο να ζημιωθεί το Δημόσιο υπέρ των ιδιωτών. 

Συνοψίζοντας, ο κ. Παπανδρέου καταψήφισε μια διάταξη που επέτρεπε να χαθεί μεγάλο μέρος των χρημάτων που δανείστηκε το Δημόσιο για να σώσει τις τράπεζες .

Αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή κανείς μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί.

Όλα τα υπόλοιπα είναι είτε φαντασιώσεις είτε εμπαθείς επιδείξεις ημιμάθειας.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ 2015 ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ <ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ> ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Τι προβλέπει το επίμαχο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου για τις τράπεζες - Parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου