Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Καρχιμάκης: Ο λαϊκισμός του Μητσοτάκη με το «Τσοβόλα δώστα όλα»

Αιχμηρός απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ''Τσοβόλα δώστα όλα'' που είπε στη Βουλή εμφανίζεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, τονίζοντας ότι '' είναι ο λύκος που θέλει να μεταμφιεστεί σε πρόβατο''.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό: ''Τον δεξιό σας παραληρηματικό σας λαϊκισμό που επιδοθήκατε κατα την συζήτηση του προϋπολογισμού στην Βουλή με το πολυφορεμένο απο την παράταξη σας "Τσοβόλα δώστα ολα" κύριε Μητσοτακη έρχεται να διαψεύσει ο υπουργός της Κυβέρνησης του πατέρα σας κ.Παλαιοκρασάς που διαδέχθη τον κ. Τσοβολα στο υπουργείο οικονομικών, όπου απαντώντας σε ερώτηση στην Βουλή διαβεβαίωσε οτι ο προϋπολογισμός του 1989 τον οποίο εκτέλεσε για το πρώτο εξάμηνο ο Τσοβόλας είχε αύξηση δαπανών 14% έναντι 18% που είχε προβλεφθεί και ότι από το αποθεματικό δεν είχε δαπανηθεί ούτε μια δραχμή''.
Επισημαίνει, δε, ο κ. Καρχιμάκης:
Να είστε πιο προσεκτικος λοιπόν κύριε Μητσοτακη που θέλετε να κομίζετε νέα ήθη στην πολιτική.που δεν  μιλάτε για την καταστροφή που επέφερε η Καραμανλική διακυβέρνηση 2004-2009. Απ ο' τι φαίνεται ομως είστε ο λύκος που θέλει να μεταμφιεστεί σε πρόβατο. Φαίνονται ομως τα δόντια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου